Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra 2012

DSC_8689

DSC_8689 , a photo by kaffekrus on Flickr.

isokaroluna

isokaroluna , a photo by kaffekrus on Flickr.

maoogemil

maoogemil , a photo by kaffekrus on Flickr.

Halm

halm , a photo by kaffekrus on Flickr. Halm til hundene er i hus. Svalene som bodde i låven er reist sørover.

Nabogården om kvelden

My neighbours , a photo by kaffekrus on Flickr. 2. August

Høsttreninga er i gang

høsttrening , a photo by kaffekrus on Flickr. Alt er ikke i rute men vi får vel ting i hus før vinteren i år og! Treninga er i gang og hundene koser seg

Dokkfløyvannet

Kanotur i dokkfløyvannet
Untitled , a photo by kaffekrus on Flickr. Smokey klatrer i fjellet. Bildet er tatti Juni. Nå er han blitt en stor plugg av en valp på fire måneder.

Treningssamling avlyst

På grunn av manglende interesse avlyser jeg treningssamlingen. Prøver igjen en annen gang. Det er imidlertid er fritt fram til å slå leir på det planlagte stedet og trene på veien.

Valpemoro

Puppies , a photo by kaffekrus on Flickr. Verandaen er favorittplassen til valpene når det regner. Her har de gjort det hjemmekoslig.

Treningssamling 22-24 juni

Arrangerer en uhøytidlig treningssamling helga 22-24 juni ved Øvre Ungsjøen i Gausdal Vestfjell. Det er bilveg fram og gode parkeringsmuligheter. Enkle fasiliteter men gode treningsforhold. Tilgang til utedo i nærheten. Det er også enkelte hytter som kan leies i nærheten for de som ønsker det. Ta med hunder og alt du trenger inkl mat, telt og campingutstyr. Husk å bruke band på langliner for å skåne trærne. Plukk opp søppel og hundebæsj før avreise. Det er godt fiske for røye og ørret i Vestfjellet. Fiskekort kan løses i butikken. Kjør Rv 255 fra Segalstad Bru mot Skåbu til Øvre Svatsum. Ta av ved Joker på Øvre Svatsum mot Revsjøen. Bomveg 60 kr. Campen ligger ved vegen på 1001 moh. Lurer du på noe kan du ringe Bjørnar Kruse tlf 91804286 eller bjornarkruse@gmail.com Velkommen!

Ulla

ulla , a photo by kaffekrus on Flickr. Jeg har alltid vansker med å finne navn på valpene. Her er Ulla, hun er den første som har fått navn.

Vår i Gausdal

GOPR0756 , a photo by kaffekrus on Flickr. Hestehovene blomstrer , valpene vokser og sola skinner

Valper

GOPR0324 , a photo by kaffekrus on Flickr. Luna har fått seks flotte valper. Far til valpene er Stenmyrens Zorro. Dagene går til å lage nye hundegårder og å være sammen med valpene.

Hardangervidda

Hardangervidda , a photo by kaffekrus on Flickr. Ble desverre litt hektisk vinter med lite oppdateringer av bloggen. Det ble til gjengjeld mange veldig fine turer selv om sesongen var alt for kort i år. Våren kom for tidlig men sesongen ble avsluttet med en fin tur på Hardangervidda.

Iso

Iso , a photo by kaffekrus on Flickr.

Brøyting

broyting2 , a photo by kaffekrus on Flickr. Vi hadde en veldig tung tur i går. Mye brøyting og gaske sterk vind. Iso og Xenia gjorde en kjempejobb.

løypestikke

loypestikke , a photo by kaffekrus on Flickr.

På vei hjem

spann6 , a photo by kaffekrus on Flickr.

Pause

spann8 , a photo by kaffekrus on Flickr.

Happy trails

Happy trails , a photo by kaffekrus on Flickr. Godt nytt år!