Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra 2011

Mao

Untitled , a photo by kaffekrus on Flickr. Mao på tur rundt fem mila, Nyttårsaften 2012

Willie

Willie , a photo by kaffekrus on Flickr.

Hundekjøring i Gausdal

Untitled , a photo by kaffekrus on Flickr. Endelig inne på fem mila

To gode venner

Two good friends , a photo by kaffekrus on Flickr.

Brøyting

isoogxenia , a photo by kaffekrus on Flickr. sjefsbrøyterene Iso og Xenia tar seg en velfortjent hvil i bakken.

Mer snø

gjengenpåturlordag , a photo by kaffekrus on Flickr. Nå kommer snøen og vi jobber med å legge sporet inn til fem mila.

Xenia and Stina

Xenia and Stina , a photo by kaffekrus on Flickr. First time this winter in the mountains

Ina

Ina , a photo by kaffekrus on Flickr. I dag kom snøen endelig tilbake til Gausdal.

Luna

Luna , a photo by kaffekrus on Flickr. Pirat har flyttet til Dagali og skal løpe på spannet til Ralph. Luna er den nye hunden i spannet, hun er tanta til Pirat og har veldig godt humør.

Første tur på snø

First run on snow this season , a photo by kaffekrus on Flickr. Den føste snøen kom i oktober og forsvant like raskt

Ina og Iso

Ina og Iso , a photo by kaffekrus on Flickr. Ina går fint i led.

Stina og Iso

Untitled , a photo by kaffekrus on Flickr. Temeperaturen er nå ofte nede i 10-11 grader om kvelden og det er fine treningsforhold. Cash fikk gå foran sammen med Iso på veien tilbake.

cash og Iso

cashandiso , a photo by kaffekrus on Flickr. Cash fikk prøve seg som lederhund. Han så ut til å trives veldig godt og imponerte stort.

into the wild

into the wild , a photo by kaffekrus on Flickr. Vi har startet høsttrening. Veien vi kjører på er gjengrodd og det er et perfekt underlag for potene.

Besøk på Gården

Lisa and Misha , a photo by kaffekrus on Flickr. Lisa og Misha har vært på besøk. Det var veldig hyggelig.

Lek og morro i hundegården

Playing in the yard , a photo by kaffekrus on Flickr. Høsttreningen er ikke startet ennå. Vi følger gradestokken nøye men foreløpig er det for varmt. Hundene leker i den nye hundegården og syntes det er gøy. Pirat er i farta og drar i gang de andre. Fra venstre: Mao, Pirat og Willie.

Fulle frysere

A fish called "SIK" , a photo by kaffekrus on Flickr. Har fått mye fisk i det siste og har nå to store frysere fulle med fisk. Makrell og sik. Prima hundemat.

Hundemat

dog food , a photo by kaffekrus on Flickr. Har vært heldig og fått tak i mye fisk i den siste tiden. Mye feit, fin makrell.

Sommer

Summer , a photo by kaffekrus on Flickr. Dagene er lange og det er tid for å gjøre ting klart for neste vinter. Prøver alikevel å få tatt noen turer opp på fjellet. Utsikt mot Rondane, tror jeg.

Vårtrening

Training , a photo by kaffekrus on Flickr. Treningstur med unghundene. Uma og Stina går som ledere. Planen er å prøve alle unghundene som ledere fram til det blir varmere i været. Iso er ikke helt i form enda og skulle ha blitt hjemme.

Huggorm

isohoggorm , a photo by kaffekrus on Flickr. Iso ble bitt av huggorm i forrige uke mens jeg var på Spitalen med alle hundene for å gjøre klart det gamle huset for salg. Søndag kveld selvsagt. Jeg fant henne liggende i hundegården og fikk nesten hjertestopp av det triste og opphovnet ansiktet. Halsen hennes var enda mer opphovnet og var enorm. Jeg så ikke ormen men Pirat hadde bjeffet mot et tre i like ved Iso litt tidligere på dagen først etterpå skjønte jeg at det var ormen han hadde bjeffet på. Jeg ringte først en veterinærvakt som sa jeg ikke trengte gjøre noe evnt gi en kortisontablett, hvis jeg hadde og se det an til dagen etter. Jeg ringte Lisa og hun hadde en tablett som jeg ga Iso men for sikkerhetskyld ringte jeg en annen veterinærvakt til og hun mente jeg måtte komme med en gang. Hos veterinæren fikk hun motgift, antibiotika, smertestillende og drypp. Hun var blitt bitt i den ene overleppa. Huden rundt bittstedet blir ofttest blålilla. Hun sa det var bra jeg kom og at

Vinter

spann3 , a photo by kaffekrus on Flickr. Da er vinteren over. Dessverre forsvant snøen altfor raskt i år. Det ble mange fine turer i Gausdal Vestfjell og vi gleder oss til neste vinter.

Uma som lederhund

Untitled , a photo by kaffekrus on Flickr. Uma som jeg fikk av Thore Bjørndalen da hun var valp har gått mye som lederhund i vinter. Hun er fremdeles litt umoden men går veldig bra og hun er ennå ung. Hun lærer mye av de drevne lederhundene. Å si at jeg er litt stolt av henne er en underdrivelse.

Uma og supervalpene

DSC_0346 (2) , a photo by kaffekrus on Flickr. Uma og supervalpene Ina og Mao på tur

Gausdal

Untitled , a photo by kaffekrus on Flickr. Vi har flyttet til Gausdal og bor på et supert sted i Svatsum. Vi brøyter vår egen løype inn til Gausdal fem mila.

ISO

ISO , a photo by kaffekrus on Flickr. Iso og Xenia som ledere. På vei innover Gausdal Vestfjell. Jeg har stoppet og gitt hundene litt laks har spist en Kvikk lunch. Iso stirrer på sleden der jeg la posen med laks. Bildet er til salgs gjennom National Geographicsstock.com

Kalde dager

DSC_0493 (2) , a photo by kaffekrus on Flickr.